EPISMOKE (10mL)

EPISMOKE (10mL)

EPISMOKE (10mL)

(1 æske = 1 ampuller à 10 ml)
 

Mesoterapi mod rygerynker!

Effekt allerede efter 1 behandling takket EGF (Epidermal Growth Factor) - Epidermal vækstfaktor er et protein, der stimulerer cellevækst, dvs den øger produktionen af nye hudceller og hermed reduceres dybde og farve af rygerynker.

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Du kan oprette dig selv som bruger under "MIN KONTO"
Lagerstatus: På lager
Model/Varenr.: DTG229

WORLDWIDE SHIPPING

Vi sender WorldWide hver dag

Hurtig levering WorldWide

Ved bestilling inden kl. 15:00

Kundeservice & support

Ring til os på
(+45) 71741108

Certificerede produkter

Produceret i EU

EPISMOKE


Reduktion af rygernes rynker


EGF
Dette gen koder for et medlem af den epidermale vækstfaktor superfamilie. Det kodede protein syntetiseres som et stort forstadiemolekyle, der spaltes proteolytisk for at generere det epidermale vækstfaktorpeptid på 53 aminosyrer. Dette protein virker en potent mitogen faktor, der spiller en vigtig rolle i væksten, proliferationen og differentieringen af ​​adskillige celletyper. Dette protein virker ved at binde celleoverfladeceptoren med høj affinitet, epidermal vækstfaktorreceptor. Defekter i dette gen er årsagen til hypomagnesæmi type 4. Dysregulering af dette gen er blevet forbundet med vækst og progression af visse kræftformer. Alternativ splejsning resulterer i flere transkriptvarianter.

Rita Levi-Montalcini og Stanley Cohen blev tildelt Nobelprisen for deres forskning på vækstfaktorer.

 

Ferulinsyre
Det reducerer oxidativ stress og dannelse af thymindimerer i huden.
ferulinsyre kan hæmme melaninproduktionen i processen med hudblekning.

ubiquinon
Det er mest kendt for sin rolle som elektron- og protonbærer i aerob cellulær respiration og dets funktion som en kraftig antioxidant. Akkumulerende beviser antyder imidlertid, at denne godt studerede membrankomponent kunne have flere andre vigtige funktioner i levende celler. Den aktuelle undersøgelse rapporterer om en tidligere udokumenteret evne hos ubiquinon-10 til at modulere den mekaniske styrke og permeabilitet af lipidmembraner.

 

Natrium-DNA
DNA'et er et polynukleotid, hovedkomponent i kromosomer, hvilken struktur er den af ​​en dobbeltkædet makromolekyle opbygget i en dextrorotær spiral.
Fra total vegetabilsk oprindelse ekstraheres den fra gramone planter gennem omhyggelige renseprocesser, der holder intakt dens oprindelige forfatning. Natrium-DNA er et ikke-irriterende stof og er en stærk overfladisk fugtighedscreme.

DNA'et har en trofisk virkning på huden og ser ud til at modificere cellulerne i basallaget af epidermen. Dens terapeutiske virkninger stiger i forhold til størrelsen på DNA-kæden, da høj polymerisation gør produktet mere aktivt og forbedrer vævets penetration. Det er blevet observeret, at DNA har magten til at rekonstruere bindevævet ved at stimulere ardannelsesprocesserne.

 

Anbefaling:

til forbedrede resultater, kunne bruges med enheder, der øger penetrationen i dermis, såsom elektroporation, ultralyd, Meso-Roller og Meso-Pen.

Formel baseret på et kompleks med høje koncentrationer Vækstfaktorer med bidragende poly-revitaliserende ingredienser såsom natrium-DNA, ferulinsyre, Ubiquinon, Lecithin, Phytosterol og fedtsyrer, der fører til spredning af stamceller ved at regenerere beskadigede hudvæv, såsom ældning eller rynker . Natrium-DNA spiller en hovedrolle i stimulering af cellereparation.

 

Det er angivet til:
Rygers linjer: ansigt

Dosering: 1-2,0 ml
Frekvens:: En gang hver 15-20 dage i 3 måneder.

 

Behandlingen kan endda kræve konstant vedligeholdelse (en gang om måneden).

Indikationer:
  • Rygerynker: ansigt, overlæbe

  • Dosering: 1-2.0 ml

Frekvens:
  • En gang hver 15-20 dage i 3 måneder.

  • Behandlingen kan kræve konstant vedligeholdelse (en gang om måneden).

Ingredienser:

AQUA / WATER, SODIUM CHLORIDE, SODIUM DNA, SODIUM PHOSPHATE, TRIETHANOLAMINE, PEG-8, FERULIC ACID, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PROPANEDIOL, UBIQUINONE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, CERAMIDE NP, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, LECITHIN, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, PHYTOSTEROLS, SQUALANE, SODIUM LACTATE

Custom Code 3304990000