mesoskinline meso-cocktails er yderst virksom til regenerering og foryngelse af huden

 mesoskinline meso-cocktails er certificerede produkter.

 

Huden udglattes og tilføres derudover fugt. De aktive substanser (mesoskinline meso-cocktails), der indeholder hyaluronsyre, bliver skånsomt implementeret i overhuden med specialdesignede meso moduler eller tilsvarende moduler/produkter.

 

Med meso-hygiejnemoduler kan man sikkert, effektivt og smertefrit indgive mesoskinline meso-cocktails i epidermis.

 

De aktive ingredienser tilfører huden fugt og stimulerer regenereringen af kollagen og elastiske fibre.

 

Den effektive og effektfulde virkning, der kendetegner mesoskinline, viser sig efter blot få behandlinger. Du vil ikke være i tvivl, når du ser de øjeblikkeligt synlige resultater.

 

Mesoskinline meso-cocktails fremstilles i EU i et anerkendt farmaceutisk laboratorium med over 25 års erfaring inden for forskning, udvikling, innovation, produktion og distribution af medicinsk udstyr samt æstetiske og hudplejeløsninger til skønheds- og medicinske institutter. Disse produkter er absolut i topklasse, tilbyder unikke resultater, og er lette at arbejde med. Som færdigblandede cocktails er de uforlignelige med andre produkter på markedet og er ikke fortyndet med vand.

 

 

Made in EU

  • Alle råmaterialer er nøje udvalgt af os med det formål at sikre, at de lever op til de krav, der stilles til meso-cocktails og andre meso-produkter.

  • Produktionsprocessen er underlagt kontrol i overensstemmelse med kvalitetssystemerne ISO 9001 og ISO 13485. Efter fremstilling testes og inspiceres alle produkter inklusive emballage osv.

  • Avancerede professionelle mesoterapiløsninger.

  • Målrettede behandlinger, genopbygning af huden, fotobeskyttelse, peeling.

  • Sikker og innovativ metode for skønhedsterapeuter og dermatologer.

Vores mission er at være førende på markedet inden for:

  • Produkter og udstyr til professionelle behandlere

  • Udvikling af nye produkter med unikke ingredienser i samarbejde med nogle af Europas dygtigste forskere og laboratorier

  • Kosmetiske, medicinske, æstetiske behandlinger og uddannelser

  • Vi stræber efter hele tiden at have den nyeste viden og de stærkeste kompetencer.


Det som adskiller os fra alle andre

Vores hurtige og bæredygtige resultater adskiller os og vores produkter fra alle andre.

Dette er opnået gennem 20 års forskning og udvikling gennem laboratorier og eksperter i Danmark, Tyskland og Italien.

Gennem test opdagede vi unikke kombinationer og balance mellem aktive ingredienser, der leverede hurtige og optimale resultater for en række specifikke problemområder - dybe, fine linjer i huden, ar, pigmentering, strækmærker, hårtab og løs eller dehydreret hud.

Resultaterne blev derefter yderligere forbedret på et anerkendt italiensk laboratorium for at øge effektiviteten og synergien af ingredienserne og udviklingen af mesoskinline 5 Step behandlings proceduren.

mesoskinline ApS er en del af Dermatech-Group®

Dermatech-Group ApS er et dansk firma som har sit hovedkontor, showroom, lager, distribution, academy og klinik på Juelsmindevej 57, DK-7120 Vejle, Danmark.

Dermatech-Group består af følgende branfs: