Mesotech

Mesoskinline er en del af Mesotech,  et italiensk farmaceutisk laboratorium med mere end 20 års erfaring inden for forskning, udvikling, innovation, fremstilling og distribution af steril medicinsk udstyr, æstetiske og hudpleje løsninger til skønhed og medicinske institutter.

Udvikling af nye produkter fra originale ideer til dyb forskning. Originale formuleringer, hvor unikke ingredienser er valgt til normalisering og korrektion af hudlidelser og ubalancer.

Vi er forpligtet til at give vores kunder fremragende produkter, der opfylder de højeste kvalitetsstandarder.

Mesotech erfaring er nu udvidet til at give nye naturlige løsninger til målrettede terapeutiske applikationer.

Innovative teknologier er udviklet af Mesotech for at forbedre præstationen af ​​vores ingredienser til specifikke applikationer.

At levere kvalitetsprodukter til vores kunder er en del af vores daglige arbejde og understøttes af et effektivt og dynamisk kvalitetssystem, der er forpligtet til at sprede en kvalitetskultur som en integreret del af fremstillingsprocessen.

 

Lab

Over 300 kvm med innovative blandings-, fyldnings- og emballeringslinjer, der producerer kosmetik (pulver, flydende og pasta) og medicinsk udstyr.

Kontraktfremstilling er en vore kerneforretning. Kontakt os for at udvikle professionel løsning med unik og effektiv formel: steril og kosmetisk.

 

Sådan producerer vi

Alle råvarer er valgt af os for at møde tegnene på medicinsk udstyr. Produktionsprocessen styres i henhold til ISO9001, ISO13485 kvalitetssystemer. Efter produktion testes og inspiceres alle produkter, herunder emballage, sterilisering mv.

Mesotech garanterer kvaliteten af alle sine referencer. Hver enkelt er underkastet flere kontrolforsøg før, under og efter produktionen for at sikre, at alle formuleringer altid matcher deres specifikation, udseende, kvalitet og præstationer.

 

Mesotech Scandinavia and Germany

Mesoskinline og Mesotech  er en del af mesotech med kontor, lager og undervisningsfaciliteter i Danmark og Tyskland.