MESO COCKTAILS TIL ANSIGT

Opnå perfektion i hudforyngelse

Til brug med: Microneedling, Microlifting, MESOpower pen, Dermapen, RF, Rollers o.l.

Blive distributør lige her

Mesoterapi til ansigt

Produkterne her på siden kan anvendes på forskellige måder, alt efter hvilket produkt det er. Nogle er beregnet til at blive brugt med behandlingsmetoden microneedling, mens andre er til microlifting eller andre anvendelsesmetoder. Vi forhandler også produkter, som blot skal lægges på eller påføres huden.

Vi forhandler flere forskellige produkter, og vi samarbejder med både klinikker og andre samarbejdspartnere. Vi har udviklet mange produkter, som du kan blive forhandler af. Så hvis du ønsker at blive forhandler af vores non-invasive mesoterapiprodukter, kan du hjælpe dine klienter ved at give dem et facelift.

 

Hjælp dine klienter med at få forynget huden i deres ansigt

Ansigtet er et menneskes visitkort. Det er det, som andre mennesker sker, og det vil oftest ikke være dækket til af tøj eller andre ting. Derfor er det essentielt for dine klienter, at deres hud er så pletfri, fejlfri og ungdommelig som muligt.

Når du hjælper dem ved at give dem et facelift med produkter fra vores produktudvalg, kan du hjælpe dem med at føle sig forynget, og som at de har fået fornyet energi. Megen energi kommer af, at man er glad og tilfreds med, hvordan man ser ud.

Vores produktsortiment omfatter derfor følgende:

 

  • Meso Eye Lift
  • Meso Cheek Lift
  • Meso Neck & Décolletée Lift
  • Meso Fresh Vitamin
  • Meso Skin Perfector i varianterne Startkit, Light, Natural og Medium
  • Meso Anti-Age Mask
  • Meso Lift And Protect
  • Meso Pigment Reduce

Derudover forhandler vi også luksussalgsdisplays, der indeholder flasker med enten Meso Lift And Protect eller Meso Pigment Reduce.

 

En vigtig samarbejdspartner inden for skønhed og velvære

Vores produktserier har navn efter en italiensk virksomhed, der er et farmaceutisk laboratorie. Deres firma hedder Mesotech, og vi har derfor ladet en del af deres navn smelte sammen med vores, og vores virksomhed hedder Mesoskinline.

Vi forhandler vores produkter til kunder i hele verden, og derfor kan vi sikkert også hjælpe dig med at blive forhandler af vores produkter. Vi stræber efter at være din foretrukne samarbejdspartner inden for skønhed og velvære, og det gør vi, for at du kan afhjælpe dine klienters skønhedsudfordringer på din klinik.

I vores virksomhed har vi fokus på hygiejne, sundhed, gode produkter og et stærkt samarbejde med både Mesotech og vores kunder. Derfor kan vi trygt være forhandler af produkterne, så de kan bruges på klinikker rundt omkring i verden.

 

Hvordan bliver du forhandler af vores mesoterapiprodukter til ansigtet?

At blive forhandler af en hvilken som helst type af vores mesoterapiprodukter indebærer, at du skal have en konto hos os. Det kan du dog nemt få. Det gør du ved at klikke på "Din konto", som du finder i toppen af siden. Du skal derefter vælge "Ansøg om bruger (B2B)". Så kommer en formular frem, som du skal udfylde og indsende til os.

I formularen skal du udfylde en række personlige oplysninger, og du kan desuden vælge, om du gerne vil listes og markedsføres som behandler og/eller klinik. Vær opmærksom på, at du skal være logget på for at kunne bestille varer hos os.