HS - Hair supplement (60 tabletter ą 1.2 g hver)

HS - Hair supplement (60 tabletter ą 1.2 g hver)

HS
(60 tabletter à 1.2 g hver)

  • Aktive ingredienser sav palme, nælde, amerikansk ginseng, ginkgo, taurine, B vitaminer og mineraler, panthenol
  • Indikationer anti hårtab
  • Resultater 8 virkninger på få dage

Homecare supplement

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Du kan oprette dig selv som bruger under "MIN KONTO"
Lagerstatus: På lager
Model/Varenr.: HS006

WORLDWIDE SHIPPING

Vi sender WorldWide hver dag

Hurtig levering WorldWide

Ved bestilling inden kl. 15:00

Kundeservice & support

Ring til os på
(+45) 71741108

Certificerede produkter

Produceret i EU

HS - HAIR SUPPLEMENT


Anti-DHT


 

Et nærende supplement der indeholder ekstrakt af Serenoa, A nutritional supplement containing extracts of Serenoa, Nælde, Amerikansk Ginseng, Ginkgo, Taurine, B vitaminer og mineraler.

 

Ingredienser: Microcrystalline cellulose, gelatin, calcium phosphate bi-base, Pine (Pinus sylvestris L.) bark dry ekstrakt filtrat - ted ved 95% af protoantocianidine, Astaxanthin udvundet fra alga Haematococcus pluvialis; Antiplatelet stoffer: vegetabilsk magnesium stearate, colloidal silica.

 

Indikationer: HS er et supplement der kan bidrage til vedligeholdelsen af hårets fysiologiske struktur (biotin) og deres pigmentering (kobber). Gingoekstraktet har en anitoxidant-lignende virkning hvor B9 og jod bidrager til den fysiologiske energiforbrænding.

 

Information: anvendelsen af vitamin B kompleks har længe været kendt for at facilitere de forskellige metabolske virkninger. Især i HS supplement, bidrager Biotin til vedligeholdelsen af den fysiologiske hårstruktur mens B9 griber ind i celledelingsprocessen. Kombinationen af de vitamin B1 og B5 bidrager til den fysiologiske energiforbrænding. 

 

Blandt de mineraler der anvendes af integratoreren HS er der kobber der bidrager til pigmenteringen af håret og job, som er involveret i energiforbrændingen. Foreningeerne af planteekstrakter der er udviklet og anvendt i HS supplement har en effektive antioxidante virkninger hvortil kommer de filtrerede ginkgo- og Tonicekstrakter, amerikansk gingsengekstrakt, som er nyttige mod stress.

 

Anvendelse (anbefalet) : 2 tabletter dagligt, helst under eller lige efter et måltid. Advarsel: Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis.

 

Tilskuddene har ikke til hensigt at erstatte en varieret kost, og en sund livsstil. Opbevar uden for rækkevidde for børn under 3 år.

 

Det frarådes til kvinder i den fødedygtige alder og hos begge køn før pubertenten.

 

Opbeves køligt og tørt. Udløbsdatoen er beregnet udfra at produktet er opbevaret korrekt i uåbnede beholdere.

 

Hvordan virker det?

Man ved at mænd med mandlige/kvindelige hårtabsmønstre har øget niveauer af Dihydrotestosterone (DHT) i hovedbunden. 

DHT bidrager til en kortere vækstfase og udtynding af håret. HS anti-dht hårtabs supplement sænker niveauerne af DHT i hovedbunden og serum ved at blokere 5 alpha-reductase, som er et vigtigt enzym der er en del af reguleringen af hårfolliklen. Det bidrager til normalisering af hårvækst cyklus og vender hårtabsprocessen om på en naturlig måder, og uden anvendelsen af receptpligtige lægemidler.

 

Hvornår kan jeg se resultater?
Hårvækstens cyklus og mønster kan være svær at ændre og når skaden på håret er sket, kan det tage noget tid inden vækstvanerne bliver gendannet. Du kan se ændringer i løbet af blot to uger. Langsigtede fordele derimod, kræver måneder af kontinuerlig anvendelse, men du kan booste resultaterne ved at holde en sunds livsstil.

 

Er der nogle bivirkninger?
HS tabletterne tilbyder en kombination af naturlige ingredienser, der reducerer risikoen for alvorlige bivirkninger. Du kan være allergisk overfor en af ingredienserne, så vi anbefaler derfor at du tjekker alle ingredienserne for at sikre du ikke er allergisk overfor nogle af dem.

 

Urtica dioica 
Nyere undersøgelser har endegyldigt vist at TNF-a spiller en central rolle i den genetisk programmeret død (apoptosis) af hårcellerne i MPB (androgenetic alopecia). Faktisk betragtes det af flere førende forskere som den mest signifikante faktor ved døden af hårceller, måske endda mere signifikant end DHT. Overraskende har man erfaret at de normalt brændende nældeblade (Urtica dioica)  indeholder stoffer der kan påvirke cytokininniveauerne i kroppen, især TNF-a. Nældebladsekstrakt har, i Tyskland, en lang tradition som et medicinsk middel mod inflammatoriske tilstande såsom rheumatoid arthrit og allergisk rhinitis.

 

Savpalme
Savpalmeekstraktet kommer fra bær på palmetræet Saw Palmetto (Serenoa repens) som hører hjemme på den atlantiske sydøst kyst af Nordamerika. Undersøgelser har vist at savpalme er et effektivt anti-androgen. For det første sænker det DHT-niveauerne i kroppen ved at blokere 5 alpha-reductase. For det andet blokerer savpalme de receptorer på cellemembranerne der er nødvendige for at celler kan absorbere DHT. Der er foretaget undersøgelser af dihydrotestosterone(DHT) produktionen. Alle de undersøgelser der er lavet til dato viser at savpalme er et effektivt anti-androgen. Flere og flere mennekser rundt omkring i verden begynder at anvende savpalme i behandlingen af Androgenetic alopecia.

 

Beta-sitosteroler
Beta-sitosteroler hæmmer virkningen af enzymet 5-alpha-reductase, som omdanner testostreron til DHT. Det er et af de primære faktorer der bidrager til alopecia.

 

Biotin
Biotin er også kendt som vitamin B7 eller vitamin H, biotin fornyer celler, hjælper med at binde fedtsyrer sammen og arbejder på at omdanne mad til energi. Mange B vitaminer er vigtige for et sundt hår, men biotin er især nyttigt til at få håret til at se mere smukt ud.  Det hjælper med at give et tykkere hår til dem der lider fra let til moderat hårtab. Gravide kvinder bør være forsigtige når de tager biotin siden ekstreme lave niveauer og ekstremt høje niveauer har vist sig at give problemer for fostret.

 

Vitamin B
Vitamin B er i flere kliniske undersøgelser vist sig at bidrage til hårvækst. Testosteron, som omdannes til DHT, skrumper hårfolliklerne og forkorter hårets vækstcyklus. Det er en af de førende årsager til hårtab. Vitaminer mod hårtab der inkluderer B6 binder sig til testosteronreceptorerne ved at blokere virkningen på håret. B vitaminer hjælper med at reducere stress ved at bidrage i produktionen af neurotransmittere, såsom serotonin. 

 

Taurin
Taurin er et naturligt forekommende beta aminosyre der produceres af methionin og cysteinforbrændingen. Det er involveret i en række fysiologiske funktioner, inklusiv immunmodulerende og antifibrotiske funktioner. Ved at udnytte den menneskelige hårfollikels evne til in vitro at gentage de fleste karakteristika funktioner af hårfolliklen in vivo, undersøgte vi optagelsen af taurin ved at isolere de menneskelige hårfollikler; Dets virkning på hårvækst og overlevelsesrate; og dets beskyttende potentiale mod transformeringen af vækstfaktoren (TGF)-beta1, en hæmmer af in vitro hårvækst og en hovedafbryder til det fibrotiske program. Vi beviste at taurin blev optaget af bindevævsskeden, proksimal ydre rodskede og hårkolbe, og fremmede hårets overlevelse in vitro og forebyggede TGF-beta1-inducerede skadelige virkning på hårfolliklen. I en fransk undersøgelse fra 2006, der blev udgivet i  "International Journal of Cosmetic Science", bekræftede forskere at når hårkolben optager taurin, øges overlevelsen af håret (test tube) og bekæmper en specifik hårvækstshæmmer der hedder TGP.

 

Folat
Siden folat er vigtig for vævsvækst og cellefunktionen, og det er essentielt for at kroppen har en tilstrækkelig mængde til at producere hud, sundt hår og negle, siden disse kropsdele skal regenereres hurtigt. Derfor, hjælper folsyre med at forebygge hårtab. Det kan også være en faktor der forsinker grå hår.

 

Jod
Jod kan have en rolle ved hårtab siden det direkte påvirker skjoldbrudskirtlen, hvilket til gengæld påvirker hår folliklernes sundhed. Hårfollikler er delikate og meget modtagelig for skade. Hvis du er sund, giver folliklerne et sundt og glansfuldt hår, men hvis de ikke er sunde vil det være det direkte modsatte.

 

Kobber

Kobber bidrager til dannelsen af hæmoglobin i de røde blodceller og hjælper med at bære ilt ind i de røde blodceller. En kost der indeholder for lidt kobber forhindrer kroppen i at producere hæmoglobin der er påkrævet for at bære den nødvendige mængde af blod til hårrødderne. Når håret ikke har de vitaminer og mineraler det har brug for, dør de og falder ud. Mængden af hårtab afhænger af enheden som er en kendt konsekvens a manglen på kobber.

 

Niacin
Siden niacin virker ved at dilatere blodkarrene og kapilærerne, mener man at det øger blodgennemstrømningen til hovedbunden, og kan stimulere deres vækst.

 

Rodekstrakt af Amerikansk Ginseng
Ginseng er en skøn urte med mange fordele. En af dem er at det øger stimulationen og forbedrer cirkulationen. Dette hjælper dem der lider af hårtab, svækkelse eller skade på håret. Ginseng fjerner også toksiner der kan klumpe hårfolliklerne, og bremse eller stoppe væksten af nyt hår.

Custom Code 3304990000
Titel Type Størrelse Download
MESOTECHENGLISH_PK.pdf PDF 4.11MB Download
MESOTECHDANSK.pdf PDF 4.05MB Download
Product-Catalog---By-Mesotech.pdf PDF 3.81MB Download
Label-HS-Tablet-DK.pdf PDF 96.62KB Download