TRICOCURE MOUSSE HAIR LOSS SHAMPOO (150 ml)

TRICOCURE MOUSSE HAIR LOSS SHAMPOO (150 ml)

TRICOCURE MOUSSE HAIR LOSS SHAMPOO (150 ml)

  • Æske = 1 lufttæt 150 ml flaske

  • Aktive CAFFEINE ANHYDRA, HYDROLYZERET KERATIN, FIBERHANCE BM OPLØSNING, SALICYLSYRE
  • Funktion energigivende, volumiserende og beroligende.

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Du kan oprette dig selv som bruger under "MIN KONTO"
Lagerstatus: På lager
Model/Varenr.: MT0111

WORLDWIDE SHIPPING

Vi sender WorldWide hver dag

Hurtig levering WorldWide

Ved bestilling inden kl. 15:00

Kundeservice & support

Ring til os på
(+45) 71741108

Certificerede produkter

Produceret i EU

TRICOCURE MOUSSE HAIR LOSS SHAMPOO


Tredoblet styrke til håret og detox til hovedbunden


 

Den harmoniserede effekt af koffein og keratin sammen med kombinationen af ​​glukosebaserede råvarer har en eksklusiv virkningsmekanisme: de trænger dybt ind i hårets cortex for at skabe nye ion- og hydrogenbindinger. Beskadiget keratin omstrukturerer og styrker, og genopretter hårets håndterbarhed. Det er et nyt naturprodukt, hvor kombination af nikotinsyre og forfriskende naturlig menthol yderligere øger dets virkning.  En effektiv mikromassage til hovedbunden vil give en behagelig følelse af velvære ved samtidig at stimulere mikrocirkulationen med en "ice & fire" effekt. Salicylsyre har en rensende og
anti-inflammatorisk virkning på hovedbunden og håret.


Regelmæssig brug af shampooen hjælper med at opnå stærkere, sundere og mere struktureret hår.


Anvendelse: Doser skummet på håndfladen og massér blidt for at stimulere mikrocirkulationen. Lad produktet virke i et par minutter, så fordelene ved de aktive ingredienser kan nå hovedbunden. Skyl med varmt vand og tør håret ved forsigtigt at duppe med et håndklæde. Kan bruges 3 gange om ugen, men passer perfekt til hverdagsbrug (specielt til hovedbund med psoriasis eller dermatitis)
 


Aktivstoffer:

KAFFEIN ANHYDRA
Koffein er kendt for sin energigivende kraft. Det meget berømte psykotrope stof påvirker hårrødderne ved at stimulere væksten og gøre dem stærkere og fastere. Koffein påvirker kun hovedbunden i 24 timer. Derfor anbefales regelmæssig brug for at bringe den rigtige energi til stimuleringen af ​​hårpæren.


 
HYDROLYSERET KERATIN
Hydrolyseret keratin har en underbyggende, beskyttende, volumengivende og filmdannende virkning. Keratin er et protein, der består af lange fibrøse kæder af svovlaminosyrer (inklusive cystein). Disse bindinger, kaldet sulfidbroer, sikrer stivhed og robusthed af håret.


 
FIBERHANCE BM OPLØSNING (fiberHance™ bm )
Ny patenteret fiberHance™ bm opløsning er designet til at styrke håret. Glukosebaseret kemi udvikler sig med en unik måde at styrke og bygge håret indefra: de små molekyler trænger ind i hårets inderste del og skaber de nye hydrogen og ion-bindinger, hvilket styrker den beskadigede cortex ( de inderste keratinproteiner). Det er dokumenteret at fiberHance™ bm tredobler hårets styrke (af ubehandlet hår) og forbedrer markant tilstand af håret, der er blevet beskadiget af kemiske produkter, UV-lys, opvarming og andre ydre påvrikninger.


 
SALICYLSYRE
Salicylsyre virker rensende på hovedbunden og letter fjernelse af skæl. Reducerer kløefornemmelsen. Fjerner døde hovedbund og hårceller. Det hjælper med at holde epidermis fri for unødvenige døde hudceller og hygiejnisk ren, hvilket øger hovedbunds hydrering.

 

Dermatologisk testet

 

Se vores Koncept mod hårtab og stimulering af hårvækst HER

Custom Code 33049900
Beskrivelse Shampoo