Meso cocktails og produkter mod hårtab

Til brug med: Microneedling, Microlifting, MESOpower pen, Dermapen, RF, Rollers osv.

 

Mesoskinline's produkter, som er specifikt designet til at bekæmpe hårtab og alopeci, er virkelig bemærkelsesværdige. Fremstillet i et af EU's førende medicinske laboratorier, udmærker disse produkter sig med deres dokumenterede effektivitet. Den grundige forsknings- og udviklingsproces bag disse produkter sikrer, at de opfylder de højeste standarder for kvalitet og effektivitet. Uanset om du kæmper med hårtab eller mere alvorlige former for alopeci, tilbyder Mesoskinline's sortiment en videnskabeligt underbygget løsning, der er blevet grundigt testet og dokumenteret. Denne forpligtelse til ekspertise og dokumenterede resultater gør Mesoskinline's produkter til et pålideligt valg for enhver, der ønsker at tackle problemer med hårtab med tillid.

 

Mesoterapi til hår

Vores virksomhed har udviklet flere produkter til behandling af hår. De indgår alle i forbindelse med den form for mesoterapi, der kaldes non-invasiv behandling. Det er en fordel, da der derfor ikke skal arbejdes med klientens dybere hudlag men derimod kun det allerøverste lag af huden.

Ved at stille et produktprogram til rådighed over for dig og f.eks. andre klinikmedarbejdere og -indehavere, kan vi sammen hjælpe klienterne med at blive den bedste version af sig selv.

Kategorien "hår" hører som tidligere nævnt under non-invasiv mesoterapibehandling, og det er dermed en mild form for terapi, som påvirker klienten mindst muligt men med et synligt resultat.

 

 

Hvilke produkter forhandler vi?

Her på denne side har vi samlet de produkter, der kan afhjælpe hårtab hos dine klienter, eller som fungerer som supplement og pleje til klientens hud og/eller hår efter behandlingen. Vi forhandler også produkter til andre dele af kroppen, men på denne side præsenteres du for et fokuseret udvalg, så du nemt kan finde det eller de produkter, du leder efter.

Du kan klikke ind på det enkelte produkt for at læse mere om det. Overordnet set forhandler vi produkter til selve mesoterapien plus eksempelvis shampoo og hårmousse, som har en beroligende og energigivende effekt.

Angående produkter til selve terapibehandlingen, så finder du vores Meso Hair Loss Control pakke, der mindsker hårtab, samt produktet Tricocure, der er en lotion, som også mindsker hårtab samt giver et boost af vitaminer.

Vi forhandler eksempelvis også tabletter, der også tages for at mindske hårtab. Det er et produkt, som dine klienter kan tage derhjemme. Derudover har vi også samlet et meget anvendeligt udvalg af vores produkter i pakken Meso Hair Growth Concept, der indeholder både Meso Hair Loss Control, HS Hair Supplement, Tricocure hårserum og Tricocure shampoo mod hårtab.

Du kan se, hvad hvert af disse fire produkter omfatter ved at klikke ind på pakken eller ved at kigge nærmere på hvert enkelt produkt her på siden.

 

 

Hvordan kan mesoterapi til hår hjælpe dine klienter?

Vores mesoterapiprodukter til hår har alle det til fælles, at de modvirker hårtab og er en mild form for behandling, som du enten kan give dem ved at behandle dem på din klinik, eller som din klient kan gøre derhjemme.

Mange mennesker døjer desværre med hårtab, og det rammer især mænd. Nogle kvinder er også plaget af at få tyndere hår, og ved at anvende vores produkter, når du behandler dine klienter, kan du hjælpe dine klienter til at give deres hår et boost, så deres hårtab mindskes.

Når dine klienter kan beholde deres hår, kan de få fornyet energi og mod på livet i stedet for at være kede af, at deres hårpragt ikke er, som den var engang.

 

 

Således kan du blive forhandler af vores produkter

Hvis du gerne vil være forhandler af vores produkter, så skal du oprette en konto hos os. Hvis du er usikker på, hvordan du skal komme i gang med at bruge vores produkter på din klinik, er du velkommen til at kontakte os.

 

Du er også velkommen til at læse mere om vores certificerede kursus inden for hårvækst her.