Velkommen til dit professionelle online studie i invasiv mesoterapi

Du skulle allerede have fået din teorimappe tilsendt. Det er vigtigt, at du nærlæser den grundigt, inden du begynder på dit online kursus. På kurset bliver du først og fremmest introduceret til teori om behandlingsformen, der ligger til grundt for mesoterapien.


Non-invasiv mesoterapi er en af de mest efterspurgte anti-age behandlinger verden over. Du lærer, hvordan du udfører de mest effektive anti-age mesoterapeutiske behandlinger uden at bruge injektioner. Du lærer altså kun behandlinger, der er non-invasive. Det er en grundig klinisk behandling, der kan udføres på både halsen, kroppen, i ansigtet og hovedbunden.

 

Denne del af uddannelsen er obligatorisk for din certificering. Når du har bestået den teoretiske del, er du klar til den praktiske del af kurset.

 

Online studie

Består af online studie med teoretiske informationer, videoguides, tests og forskellige opgaver/øvelser.

Du kan påbegyde DEL 1 året rundt og ved afslutning får du adgang til DEL 2.

DEL 2 (Praktik på kursuscenter)

Består af praktik på modeller og eksamen på vores kursuscenter.
Efter DEL 2 bliver du CPD certificeret , som betyder at du har gennemført den eneste akkrediteret uddannelse i Skandinavien indenfor branchen. 

 


VELKOMMEN TIL DEL 1:
På denne side får du adgang til forskellige materialer: online teori, diverse videoguides og tests.

Denne del af uddannelsen er obligatorisk for din certificering. Når du har bestået den teoretiske del, er du klar til den praktiske del af kurset.

 

Vi ønsker dig held og lykke med dit uddannelsesforløb, og vi er klar til at rådgive og vejlede dig selv efter afsluttet uddannelse!


Online studie forløb

Trin 1: Du skal grundig gennemse teorimapperne og instruktions videoerne herunder:

Bruger du smartphone - klik her

 

 

 

 

 

 

 

 

Tag din Invasiv mesoterapi test her: