MESO ACULIFTING KURSUS

Velkommen til dit professionelle online MESO ACULIFTING studie 

På denne side får du adgang til forskellige materialer: online teori, diverse videoguides og tests.

På kurset bliver du først og fremmest introduceret til teori om Meso Aculifting behandling, som er samtidig en stærk antiage mesoterapi behandling.

 

Denne del af uddannelsen er obligatorisk for din certificering. 
 

Allerede efter den den teoretiske eksamen er bestået online, er du kvalificeret til at kunne udføre modelbehandlinger på egen hånd.
 

  • Hvis du har valgt kurset med praktisk træning, vil praktikdagen blive planlagt individuelt efter beståelse af onlinekurs.

     
  • Hvis du har valgt kurset uden praktisk træning skal du i alt have gennemført mindst 10 modelbehandlinger på egen hånd, hvor du skal sende før- og efterbilleder til din underviser, som vil evaluere dem sammen med dig og give dig faglig sparring.


Når du har udført 10 modelbehandlinger på egen hånd, uanset kursusform, får du udstedt et Internationalt CPD Certifikat.

 

Vi ønsker dig held og lykke med dit uddannelsesforløb, og vi er klar til at rådgive og vejlede dig også efter afsluttet uddannelse!


(Online studie)

Klik på uddannelsesdokument herunder

Praktik
  • I alt skal du have gennemført mindst 10 modelbehandlinger på egen hånd, hvor du skal sende før- og efterbilleder til din underviser, som vil evaluere dem sammen med dig og give dig faglig sparring.
     

  • Hvis du har valgt kurset med praktisk træning, vil praktikdagen blive planlagt individuelt efter beståelse af onlinekurs.


Tag din test her: