Motion

Motion

Fordel: Patenteret skin roll håndtag der kan påføre creme inden for protombinvinduet under needlings processen
Indikationer:  Strælmærker, anti-aging, anti-hårtab

 

Patenteret skin roll håndtag

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Du kan oprette dig selv som bruger under "MIN KONTO"
Lagerstatus: På lager
Model/Varenr.: MT004-W

WORLDWIDE SHIPPING

Vi sender WorldWide hver dag

Hurtig levering WorldWide

Ved bestilling inden kl. 15:00

Kundeservice & support

Ring til os på
(+45) 71741108

Certificerede produkter

Produceret i EU

MOTION


Patenteret Skin Roller håndtag med beholder 

 

Den ultimative og første skin roller med beholder og engangs needling recharges.

 

Motion Roller er designet og produceret til at foretage den seneste generation af skin needling.

 

Det er den ultimative og første skin needlingsenhed med en indbygget forstøver til engangsbrug. Høj penetrations effektivitet af de aktive ingredienser, takket være forstøvning af cremen i meget små partikler. Stratum corneum huden danner en barrierer mod penetrationen af cremen, der påføres huden, i den dybe del af dermis; kun små mængder af produkter kan passere og stratum corneum danner yderligere en barriere for penetration gennem huden.  Generelt er kosmetisk needling meget nyttig i forbindelse med at forbedre penetrationen af overhudens barriere.

 

Anvendelsen af mikrånåle, der går gennem epidermis, danner rent faktisk mikrolanaler ind i stratum corneum, hvorved penetrationen af store molekyler forbedres mindst 10.000 gange. Passagen af mikronåle på huden fremkalder kollagenproduktion, men det bør også betragtes som en bivirkning: STIGNING af FRIE RADIKALER.

 

Det er derfor denne needling teknik ledsages af en specifik medicinsk protokol af antioxidant behandling efter behandlingerne, som skal observeres nøje. I denne forbindelse er det vigtigt at tale om Prothrombin, også kendt som koagulationsfaktor II.

 

Skade på blodkarene afgør den hurtige konvertering af protrombin (faktor II) til trombin (faktor IIa), som til gengæld konverterer fibrinogen til fibrin; derfor produceres der et skjold af fibre som deltager i dannelse af koagulationen. Under normale forhold, varierer protrombintiden cirka fra 11-13 sekunder, hvilket betyder at hvis vi påfører et produkt efter en needling behandling (som påkrævet efter kosmetisk needling protokoller), ser vi ingen resultater siden "input kanalen", som blev åbnet med passagen af mikronåle, allerede er lukket.

 

 

 

Den primære funktion som adskiller Motion Roller fra alle andre enheder til needling er at Motion gør needling effektiv indenfor PROTOMBINVINDUET, og foretager 2 handlinger i 1:

 

Motion Roller er unikke produkt til needling som kan forstøve et produkt (mesorecharge: professionelle mesococtails i sterile forstøvere) samtidig med udførelsen af needling. Det er hurtigt at foretage to handlinger på samme tid og på samme tid være sikker på at påføre et sterilt og uoxidiseret produkt.

 

Desuden, når hudens porer er åbnet, efter passagen af nålene, er det nemmere for dem at absorbere det forstøvede produkt, siden det bliver forstøvet i små partikler for at opnå en høj overførselseffektivitet.

 


 

Egnet til ansigts- og kropsbehandlinger.
Adaptor til 3ml og 6ml forstøvere.

Findes i to farver: Sort eller Hvid.

Related Video

Skin Roller

Custom Code 9018321000