MESO 3-Point Nano Modul (Pakke med 10 moduler til MESOpower pen)

 MESO 3-Point Nano Modul (Pakke med 10 moduler til MESOpower pen)

MESO 3-Point Nano Module (for MESOpower pen)

Til fine linjer, ar og strækmærker
 

 • 10 individuelt pakkede sterile nålemoduler
 • Ultratynd 0,18 mm

 • Rustfrie titaniumsnåle

 

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Du kan oprette dig selv som bruger under "MIN KONTO"
Lagerstatus: På lager
Model/Varenr.: MST3001

WORLDWIDE SHIPPING

Vi sender WorldWide hver dag

Hurtig levering WorldWide

Ved bestilling inden kl. 15:00

Kundeservice & support

Ring til os på
(+45) 71741108

Certificerede produkter

Produceret i EU

MESO 3-Point Nano Modul
(Til MESOpower® pen)

Et specielt Meso-microneedling 3-punkts modul til præcis behandling af dybe linjer og efterligner rynker.

 

Det innovative 3-punkts Nano Modul er den mest avancerede kliniske microneedling-enhed på markedet. Med det avancerede modul kan du stimulere og åbne hudens øverste lag. Brug den sammen med passende mesoskinline cocktails eller lignende produkter

 

.Modulet består af tre sikre mikronåle, som stimulerer hudens øverste lag (epidermis) på en skånsom og effektiv måde og samtidig sikrer nem adgang til vanskelige områder takket være dens lille størrelse og vipbare nåleplade.


Produktbeskrivelse (1 æske)

 • 10 individuelt pakkede nålemoduler

 • Steril og kun til engangsbrug

 • Ultratynd 0,18 mm

 • Rustfrit titaniumstål

 • Steriliseret med gammastråler og til engangsbrug

 • Produktionsdato, udløbsdato og LOT-nummer på hver nål

 • Afstand mellem nålene og huden kan justeres (0,25 mm-1,0 mm).

 

Ved hjælp af mikroperforeringer i huden indfører mikronålene de aktive anti-aging-ingredienser (mesoskinline mesococktails) og sikrer en naturlig og næsten smertefri cellefornyelse. 

 

Cellefornyelsen efter en mesobehandling med microneedling gør huden fastere, forbedrer dens udseende og reducerer rynker og mindre skønhedsfejl.


 

Dobbelt effekt med
MESO 3-punkts Nano Modul

 • Nålene danner usynlige mikroskopiske huller, som aktiverer hudens egen naturlige helingsproces og producerer mere kollagen og elastin. Det øger naturligt hudens spændstighed.
   

 • Imens flyder mesoskinline mesococktails ind i huden under behandlingen og ikke efter behandlingen (i modsætning til mange andre microneedling-behandlinger). Huden optager derfor alle vitaminer og aminosyrer fra produkterne optimalt, samtidig med at den fornyer sig selv.

   

Det forbedrer behandlingsresultatet med ca. 30 % og sikrer optimal absorption af de aktive ingredienser i de rigtige mængder og i de rigtige hudlag.

 

Eftersom hudbarrieren er blevet åbnet for de aktive anti-aging-ingredienser, absorberes yderligere aktive ingredienser fra MESO ANTI-AGE MASK, der anvendes efter behandlingen, mere effektivt. 

Fordelene for klienten er indlysende

 • rødmen aftager kort tid efter behandlingen

 • meget lav risiko for infektioner takket være den hurtige lukning af mikropunkturer i huden
  ubetydelige bivirkninger

 • minimal rekreation

 • langtidsholdbare, stabile resultater


Sådan bruger du produktet

Åbn den sterile sikkerhedspakke, og tag modulet ud. Pas på ikke at berøre nålene. Drej modulet ind i Meso Power-håndstykket, indtil det sidder fast, og fjern derefter plastsikkerhedshætten fra nålene.

 

Hold knappen "Turn on" på håndstykket nede i 2 sekunder for at aktivere det, og juster nålelængden ved at dreje på håndstykket. Du kan ændre nålenes hastighed (tryk pr. sekund) med et enkelt tryk på "Turn on"-knappen.  

 

Nu er du klar til at starte behandlingen. Behandel huden med vinkelrette bevægelser, og oprethold en 90° vinkel, som sikrer en jævn nåledybde og kun forårsager minimale læsioner i huden. 

Forsigtig

Følgende områder må ikke behandles med nogen form for nåle:
Åbne sår, aktiv akne, irriteret hud, eksem, hudkræft, modermærker.

 

 

 

 

 

 

 

 


Nålemodulets funktion 

Mesoskinline-nålemoduler inkluderer alle typer moduler – fra det lille 3-punkts- til 36-maxipunktsmodulet.  

 

Antallet af nåle baseres på det problemområde, der skal behandles, og sikrer den mest nøjagtige og egnede behandling, en behandler kan udføre.

 

Meget fine Ø 0,18 mm titaniumstålnåle kombineret med anti-age-mesococktail tilfører huden de nødvendige sunde ingredienser og aktiverer kollagenproduktionen takket være mikroskaderne på huden.

 

Det kan punktere mere end 300.000 mikrokar i hudens yderste lag på fem minutter, hvilket skaber et effektivt næringstilførselssystem mellem over- og underhuden.

 

Derefter absorberes mesococktail effektivt i huden uden synlige skader, og uden at kunden f.eks. skal bruge sygedage på det..


Custom Code 90183210
Beskrivelse Tubular metal needles, used in medical, surgical, dental or veterinary sciences