MESO 11-Point Micro Modul (Pakke med 10 moduler til MESOpower pen)

MESO 11-Point Micro Modul (Pakke med 10 moduler til MESOpower pen)

MESO 11-Point Micro Modul (til MESOpower pen)

Til mimiske rynker (til tynd hud og sensitive områder). Et klassisk rundt mikronålhoved til effektiv anti.age behandlinger.
 

 • 10 individuelt pakkede sterile nålemoduler
 • Ø: 0,18 mm ultratynde nanonåle 
 • Rustfrie titaniumsnåle

 

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Du kan oprette dig selv som bruger under "MIN KONTO"
Lagerstatus: På lager
Model/Varenr.: MST3002

WORLDWIDE SHIPPING

Vi sender WorldWide hver dag

Hurtig levering WorldWide

Ved bestilling inden kl. 15:00

Kundeservice & support

Ring til os på
(+45) 71741108

Certificerede produkter

Produceret i EU

MESO 11-Point Micro Modul
(Til MESOpower® pen)

Til mimiske rynker (til tynd hud og sensitive områder). Et klassisk rundt mikronålhoved til effektiv anti.age behandlinger.

 

Det innovative MESO 11-Point Micro Modul er et af de sikreste og mest effektive nålemoduler på markedet. Med det avancerede modul kan du stimulere, aktivere og åbne hudens øverste lag. Takket passende afstand mellem nålene, bliver huden behandlet korrekt – uden risiko for ar dannelse.  

 

Brug dette nålemodul på mimiske rynker, strækmærker eller acne-ar sammen med passende mesoskinline cocktails eller lignende produkter..


Produktbeskrivelse (1 æske)

 • 10 individuelt pakkede nålemoduler

 • Steril og kun til engangsbrug

 • Ultratynd 0,18 mm

 • Rustfrit titaniumstål

 • Steriliseret med gammastråler og til engangsbrug

 • Produktionsdato, udløbsdato og LOT-nummer på hver nål

 • Afstand mellem nålene og huden kan justeres (0,25 mm-1,0 mm).

 

Ved hjælp af mikroperforeringer i huden indfører mikronålene de aktive anti-aging-ingredienser (mesoskinline mesococktails) og sikrer en naturlig og næsten smertefri cellefornyelse. 

 

Cellefornyelsen efter en mesobehandling med microneedling gør huden fastere, forbedrer dens udseende og reducerer rynker og mindre skønhedsfejl.


 

 

 

 

 

Nålemoduler til MESOpower pen

Dobbelt effekt med
MESO 11-Point Micro Modul

 • Nålene danner usynlige mikroskopiske huller, som aktiverer hudens egen naturlige helingsproces og producerer mere kollagen og elastin. Det øger naturligt hudens spændstighed.
   

 • Mesoskinline anti-age mesococktails arbejdes ind i huden ved hjælp af nåle modulmed ”press and lift” bevægelser ind i huden under behandlingen og ikke efter behandlingen (i modsætning til mange andre microneedling-behandlinger). Huden optager derfor alle vitaminer og aminosyrer fra produkterne optimalt i dermis. Mesoterapeut undgår på denne måde produktspild/fordampning og huden bliver godt mættet med aktive ingredienser, som sikrer hurtig og effektiv cellefornyelse.

   

Det forbedrer behandlingsresultatet med ca. 30 % og sikrer optimal absorption af de aktive ingredienser i de rigtige mængder og i de rigtige hudlag.

 

Eftersom hudbarrieren er blevet åbnet for de aktive anti-aging-ingredienser, absorberes yderligere aktive ingredienser fra MESO ANTI-AGE MASK, der anvendes efter behandlingen, mere effektivt. 

Fordelene for non-invasiv mesoterapi 

 • rødmen aftager kort tid efter behandlingen

 • meget lav risiko for infektioner takket være den hurtige lukning af mikropunkturer i huden
  ubetydelige bivirkninger

 • sterile nåle og rene farmaceutiske mesococktails fra medicinsk laboratorie

 • nærmest usynlig og meget hurtig heling

 • langtidsholdbare, stabile resultater

 • mesoterapi med plastik mikronåle passer selv til huden med rosacea og gravide


Sådan bruger du produktet

Åbn den sterile sikkerhedspakke, og tag modulet ud. Pas på ikke at berøre nålene. Drej modulet ind i Meso Power-håndstykket, indtil det sidder fast, og fjern derefter plastsikkerhedshætten fra nålene.

 

Hold knappen "Turn on" på håndstykket nede i 2 sekunder for at aktivere det, og juster nålelængden ved at dreje på håndstykket. Du kan ændre nålenes hastighed (tryk pr. sekund) med et enkelt tryk på "Turn on"-knappen.  

 

Nu er du klar til at starte behandlingen. Behandl huden med vinkelrette bevægelser, og oprethold en 90° vinkel, som sikrer en jævn nåledybde og kun forårsager minimale læsioner i huden.  

Forsigtig

Følgende områder må ikke behandles med nogen form for nåle:
Åbne sår, aktiv akne, irriteret hud, eksem, hudkræft, modermærker.

 

 


Nålemodulets funktion 

Mesoskinline-nålemoduler inkluderer alle typer moduler – fra det lille 3-punkts- til 36-maxipunktsmodulet.  
 
Antallet af nåle baseres på det problemområde, der skal behandles, og sikrer den mest nøjagtige og egnede behandling, en behandler kan udføre.
 
Meget fine Ø 0,18 mm titaniumstålnåle kombineret med anti-age-mesococktail tilfører huden de nødvendige sunde ingredienser og aktiverer kollagenproduktionen takket være mikroskaderne på huden.
 
Det kan punktere mere end 300.000 mikrohuller i hudens yderste lag på fem minutter, hvilket skaber et effektivt næringstilførselssystem mellem over- og underhuden.
 
Derefter absorberes mesococktail effektivt i huden uden synlige skader, og uden at kunden f.eks. skal bruge sygedage på det..


Custom Code 90183210
Beskrivelse Tubular metal needles, used in medical, surgical, dental or veterinary sciences