CELLUDREN STRONG ACTION (150 ml)

CELLUDREN STRONG ACTION (150 ml)

CELLUDREN STRONG ACTION  (150mL bottle)

 

Se studie her

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Du kan oprette dig selv som bruger under "MIN KONTO"
Lagerstatus: På lager
Model/Varenr.: MST006

WORLDWIDE SHIPPING

Vi sender WorldWide hver dag

Hurtig levering WorldWide

Ved bestilling inden kl. 15:00

Kundeservice & support

Ring til os på
(+45) 71741108

Certificerede produkter

Produceret i EU

CELLUDREN STRONG ACTION


Varmeeffekt anti-cellulite gel med kugleudspender med lipolytisk, reducerende og tonende virkning.


Det såkaldte 'cellulitis' er en almindelig dystrofisk forandring, som kan påvirke forskellige områder af det subkutane fedtvæv i efterfølgende alvorlighedsgrader. Denne dystrofi omfatter dermis og hypodermis, som har tendens til at svulme på grund af ophobning af affaldsprodukter som følge af en nedsat hæmolymfatisk cirkulation. En konstant egenskab ved cellulitisprocessen er vanskeligheden ved at bryde den onde cirkel, der opstår. Det første mål var at syntetisere et stof, der med sikkerhed kunne stimulere adipocyten, hvilket viste sig at være bemærkelsesværdigt stabilt, med en uopsættelig forudsætning om fuldstændig ikke-toksicitet og mangel på systemiske effekter.

 

Celludren Strong Action blev formuleret ved brug af viden opnået gennem mere end 30 år i dermatologisk felt. Indeholder innovative og nyeste aktive ingredienser, hvis virkning udføres på en synergistisk måde.

 

 • Liporedux Pro For: (inducerer en betydelig reduktion i lårets omkreds, op til 2,50 cm*).
   

 • Cla-Carnitine: er et patenteret molekyle af naturlig oprindelse, transporterer fedtsyrer, der tillader deres anvendelse i stedet for lagring (lipogenese).
   

 • Forscolin: det er ekstraktet af roden af Coleus forskohlii, det udøver en meget kraftig lipolytisk handling, det griber ind i fedtstoffernes metabolisme, favoriserer, inden i adipocyterne, spaltningen af lagrede fedtstoffer (lipolyse).
   

 • Escin: fosfolipidkompleks af triterpensaponiner (escin) afledt fra Aesculus Hippocastanum. Med beroligende, anti-ødem og venotoniske egenskaber. Fremmer venøs cirkulation, forbedrer kapillær tone, reducerer kapillær permeabilitet. Det har en dræningshandling, der hjælper med at reducere cellulitis og hjælper med at forbedre hudens fasthed og tone.
   

 • Iodotrat: baseret på iodinerede aminosyrer og iodinerede aminer, som handler om adipocyten ved diaderma hurtigt, aktiverer lipokatabolisk funktion og derfor mobiliserer pannikulus. Dens handling er helt ikke-toksisk i modsætning til l-thyroxin og d-thyroxin (den tidligere hormonelle og den sidstnævnte ikke-hormonelle), effektive kun på grund af iodindholdet, som de er i stand til at frigive i begrænset omfang. Forbindelsen har enestående dermo-affinitet og fremragende hudpenetration.
   

 • Dermochlorella: ekstrakt af en bestemt art af alger, Chlorella sorokiniana, som vokser i ferskvand. Den er rig på antioxidanter, som hjælper med at beskytte huden mod skader forårsaget af frie radikaler. Disse forbindelser hjælper med at reducere inflammation og hævelse, to faktorer, der kan bidrage til dannelsen af cellulitis. Desuden har Dermochlorella vist sig at have dræningsegenskaber og at stimulere blodcirkulationen. Dette kan hjælpe med at reducere ophobningen af væske i fedtceller og forbedre hudens udseende.
   

 • Koffein producerer en lipolytisk, reducerende og tonende handling, og ekstrakter af Hestekastanje og Centella virker mod væskeophobning, hævelse af benene og cellulitis takket være deres vasoprotektive, antiinflammatoriske og dræningsegenskaber.

 

 

 

Custom Code 3304990000