BIOAGE (20mL)

BIOAGE (20mL)

BIOAGE (20 ml)
(1 æske = 10 ampuller à 2 ml hver.)

 

  • Aktive ingredienser DNA, Vit. E
  • Indikationer anti-aging
  • Resultat forbedrer hudens tekstur


Mesoterapi

Se tilsvarende mesoskinline+ produkt (her)

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Du kan oprette dig selv som bruger under "MIN KONTO"
Lagerstatus: På lager
Model/Varenr.: DTG124

WORLDWIDE SHIPPING

Vi sender WorldWide hver dag

Hurtig levering WorldWide

Ved bestilling inden kl. 15:00

Kundeservice & support

Ring til os på
(+45) 71741108

Certificerede produkter

Produceret i EU

BIOAGE


Rekonstruerer bindevæv


 

Bioage aktiverer cellernes genopbygning
Bioage er baseret på vegetabilsk fremstillet natrium DNA fra græsplanten.
 Udvindingen er skånsom og plantens gode egenskaber bibeholdes.

Natrium DNA er en effektiv fugtgivende ingrediens, der optages let i huden, hvor det aktiverer cellerenes egen genopbygningsproces. Med sine genopbyggende egenskaber er behandlingen bl.a. oplagt til at reducere strækmærker og rynker.

Stærk og spændstig hud


Bioage er non-invasiv form for mesoterapi, hvor natrium DNA’et gennemtrænger membranerne omkring hudcellerne og trænger helt ind i hver enkelt celle. Her ernærer det hudens væv og øger væksten af celler, da det stimulere deres yderste lag.

Behandlingen styrker cellernes beskyttende lag, og det giver huden en ungdommelige glød og elasticitet. Behandlingen aktiverer udskiftningen af hudcellerne og gør huden stærk spændstig.


Bioage er en non-invasiv form for mesoterapi baseret på det helende Natrium DNA, der stimulere cellerens egen genopbygningsproces. På grund af den genopbygende effekt Bioage har på hudens celler, er produktet en effektiv behandling mod bl.a. strækmærker og rynker.

 

Bioage er vegetabilsk fremstillet, og Natrium DNA er omhyggeligt udvundet af ekstrakt fra græsplanten. Udvindingen sker gennem en skånsom rensningsproces, hvor de gode egenskaber fra planten bibeholdes.

 

Natrium DNAet er en effektiv fugtgivende ingrediens, der optages let gennem hudens overflade.En effektiv og dybdegående behandling med Bioage


Fragmenterne af natrium DNA’et passerer gennem membranerne omkring hudcellerne, og effekten er ikke blot overfladisk men trænger helt ind i hver enkelt celle. DNA'et ernærer hudens væv og øger væksten af hudceller ved at stimulere cellerne yderste lag.

 

DNA er biopolymer består af mindst 13 nukleotider som monomerer. DNA er en af hovedkomponenterne i kromosomerne, og DNA’et er den ene af et dobbeltkædet makromolekyle bygget op i en højredrejet spiral. 

Natriums DNA’s terapeutiske virkninger øges proportionelt med DNA-strengens størrelse og et højt niveau af polymerisation, hvor monomere omdannes til en polymer, gør produktet mere effektiv. Når niveauet af polymerisation er højt, trænger produktet derfor nemmere gennem huden.

Få bugt med rynker, arvæv og strækmærker

DNA’et har en positiv effekt på genopbygning af bindevæv og stimulering af arvæv, og derfor er Bioage en oplagt behandling til at reducere rynker og fjerne strækmærker. ​​

 

Behandlingen styrker det yderste, beskyttende cellelag på hudcellerne, og det giver huden en ungdommelige glød og elasticitet. Behandlingen stimulere udskiftningen af hudcellerne, og den efterlader huden stærkere og mere spændstig.

Bioage 20 ml.

Custom Code 3304990000
Titel Type Størrelse Download
MESOTECHENGLISH_PK.pdf PDF 4.11MB Download
MESOTECHDANSK.pdf PDF 4.05MB Download
Overage-Brochure.pdf PDF 10.04MB Download
Product-Catalog---By-Mesotech.pdf PDF 3.81MB Download