ELASTHASE (50mL)

ELASTHASE (50mL)

ELASTHASE (50 ml)
(1 æske = 10 ampuller à 5 ml hver.)

 

  • Aktive ingredienser DMAE, Elastin,Methylsilanol Mannuronate
  • Resultater Decrease wrinkle volume, Decrease wrinkle density, Decrease appearance of wrinkles, Decrease appearance of stretch-marks, Increase skin firmness, Increase skin thickness, Increase collagen production


Mesoterapi

Se tilsvarende mesoskinline+ produkt (her)

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Du kan oprette dig selv som bruger under "MIN KONTO"
Lagerstatus: På lager
Model/Varenr.: DTG127

WORLDWIDE SHIPPING

Vi sender WorldWide hver dag

Hurtig levering WorldWide

Ved bestilling inden kl. 15:00

Kundeservice & support

Ring til os på
(+45) 71741108

Certificerede produkter

Produceret i EU

ELASTHASE


Tilfør huden styrke og spændstighed


 

Elasthase indeholder tre vigtige stoffer, der er centrale for at opnå et vellykket, rynkereducerende resultat. Elasthase er det første produkt, der kombinerer  DMAE, elastin and methylsilanol, og det gør produktet til den mest avanceret rynkereducerende mesohudpleje på markedet i dag.

 

Elasthase er med sin specielle formel et oplagt og effektivt alternativ til botox. Behandlingen reducerer rynkernes synlighed og fjerner fine linjer fra alle hudens områder. Den er derfor god til opstramning af hud og hals og fjernelse af løs hud, og den tilføje huden spændstighed og en ungdommelig glød.
 

Fordele ved behandlingen:

- Reducerer mængden af rynker

- Reducerer rynkens synlighed og dybde

- Reducerer strækmærker

- Opstrammer af hud, hals og hage

- Gør huden stærkere og tykkere

- Øger kollagenproduktionen
 

Æsken indeholder:

10 sterile ampuller af 5.0 ml pr. styk.


Opstramning af hals og hage med Elasthase

Elasthase er en effektiv metode til sund og fast hud. Det er et fedtfrit meso-produkt til ansigtsområdet, der reducerer rynker og kan f.eks. anvendes til opstramning af hud på hals. Behandlingen er fuldstændig ufarlig, og den har ingen bivirkninger, og den er derfor et rigtigt godt alternativ til f.eks. botox.

 

Behandlingen bygger på en formel, der kombinerer DMAE, elastin og methylsilanol mannuronat. Easthase er det første produkt, der kombinerer alle tre, og behandlingen er derfor den mest avancerede rynkereducerende hudpleje inden for meso-behandling på markedet.

 

Elasthase er med sin specielle formel et rigtigt godt alternativ til botox. Sammensætningen af ingredienserne reducerer effektivt rynkernes synlighed og fine linjer fra alle hudens områder, og den er derfor god til opstramning af hals og hage, samt fjernelse af løs hud.

 

Elasthase har klinisk vist sig at:

  • Reducere mængden af rynker
  • Reducere rynkens synlighed og dybde
  • Reducere synligheden af strækmærker
  • Øge opstramning af hud på hals og hage
  • Øge hudens tykkelse
  • Øge kollagenproduktionen

Elastin

Elastin er et elastisk protein i bindevævet, der gør det muligt for kroppens væv at genoptage sin form efter udstrækning eller sammentrækning. 

 

Den store elasticitet skyldes proteinets komplicerede sammensætning af krydsbundende peptidkæder. Dele af dem folder på en måde, så molekylet kan strækkes 50-80 % og stadig vende tilbage til det oprindelige udgangspunkt igen.

 

Elastin er primært sammensat af aminosyrerne glycine, valine, alanine og proline. Det er et specialiseret protein med en stor molekylvægt på 64 til 66 kDa. 

 

Med alderen mindskes mængden af elastin i vævene, og huden mister sin elasticitet. Med det helt rigtige indhold af elastin, regenererer og genopbygger Elasthase hudens elasticitet, og får den til at se yngre og fastere ud.

DMAE

Dimethylaminoethanol, også kendt som DMAE eller dimethylethanolamine, er et organisk stof og en vigtig antioxidant i den cellulære plasmamembran. Det er en præcursor, og den er altså en forbindelse, der danner en anden forbindelse. I dette tilfælde acetylcholin.

 

Acetylcholin er en neurotransmiter, som muliggør en passage af stimuli mellem nerver og muskler. Når det anvendes på huden, har det en let opstrammende effekt, da det stimulerer en muskelkontraktion.

Forsøg med DMAE viser, at stoffet gør huden strammere, at det opstrammer hud omkring øjnene og læberne, samt giver et defineret omrids af ansigtet - hvilket også inkluderer opstramning af hals og hage.

 

In-vitro-tests afslører, at påføring af DMAE medvirker til en markant hævelse i kroppens vigtigste bindevæv fibroplast. Hævelsen sker i vakuolerne, der fungerer som et cellulært  depotområde.

 

Nogle har et indtryk af, at DMAE er botox på cremeform, men det er langt fra rigtigt. DMAE har præcis den modsatte virkning. For hvor DMAE stimulerer musklerne, blokerer og lammer botox dem. Derfor kan DMAE ikke anbefales til dybe linjer mellem øjenbrynene, men stoffet er et effektivt middel mod slaphed i huden og kan med fordel bruges til f.eks. opstramning af hud på hals.

Methylsilanol mannuronat

Methylsilanol mannuronat er en organisk forbindelse deriveret fra tang. Tangplanten er kendt for sine afgiftende egenskaber, og methylsilanol mannuronat fungerer som en antioxidant, der forebygger tidlig aldring.

 

Methylsilanol mannuronat har længerevarende, fugtighedsgivende egenskaber, der bekæmper nedbrydningen af kollagen og elastinfibre. Derfor har forbindelsen en opstrammende og styrkende effekt på huden. Forbindelsen er desuden kendt for at bekæmpe frie radikaler.

In-vitro-undersøgelser viser, at methylsilanol mannuronat normaliserer cellernes forbrænding, virker regenererende på vævet og bidrager til reduktion af appelsinhud uden at give bivirkninger. 


Methylsilanol mannuronat er en sikker og naturlig ingrediens inden for hudplejeprodukter, og The Environmental Working Group har bedømt forbindelsen 100% sikkert til kosmetisk brug.

 

Kombinationen af DMAE, elastin og methylsilanol mannuronat gør Elasthase til en unik behandling til at mindske rynker, samt til opstramning af f.eks. hals og hage.

Elasthase 50 ml.

 

 

Custom Code 3304990000
Titel Type Størrelse Download
MESOTECHENGLISH_PK.pdf PDF 4.11MB Download
MESOTECHDANSK.pdf PDF 4.05MB Download
Overage-Brochure.pdf PDF 10.04MB Download
Product-Catalog---By-Mesotech.pdf PDF 3.81MB Download