EASYCELL (50mL)

EASYCELL (50mL)

EASYCELL (50mL)
(1 box = 10 vials of 5mL e.a.)
 

  • Actives caffeine, taurine, L-carnitine, hamamelis, coumarin, rutin, silicon, mannitol
  • Indications body liposculpture (cellulitis)
  • Results removal cellulitis origins
     

Mesoteraphy

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Du kan oprette dig selv som bruger under "MIN KONTO"
Lagerstatus: På lager
Model/Varenr.: DTG129

WORLDWIDE SHIPPING

Vi sender WorldWide hver dag

Hurtig levering WorldWide

Ved bestilling inden kl. 15:00

Kundeservice & support

Ring til os på
(+45) 71741108

Certificerede produkter

Produceret i EU

EasyCell


Bekæmper celluilis gennem fire faser


 

Cellulitis skyldes primært reduceret mikrocirkulation, der skader fedtvævet under huden. Svækkelsen af fedtlaget og det fibrøse bindevæv viser sig ved buler og huller. Underhudsfedten er struktureret i små kamre adskilt af vertikale vævsvægge. Strukturen forsynes gennem et vaskulært system af arterioler og kapilærer, der er ansvarlige for kredsløb og drænage.

 

Den reducerede mikrocirkulation skaber utæthed og væske i det omgivende væv. Væsken i de interstitielle rum påvirker adipocytterne, som vokser og  begynder at producere for mange triglycerider. Kosmetisk bliver resultatet ujævnheder og buler i huden. Bindevævets kollagen og elastin ødelægges løbende, og det har æstetiske konsekvenser for huden.

 

EasyCell behandler cellulitis gennem fire faser:

1) Behandlingen har en udredende effekt på blokeret væv 

2) Den gendanner effektiv mikrocirkulation ved at åbne de kapillærer lukkemuskler 

3) Koffein aktiverer hydrolyse af triglyceriderne i adipocytterne, reducerer den kapillærer gennemtrængelighed og forbedrer de mikrocirkulære parametre og ankelødemer.

4) Silicium og taurin omformer og beskytter bindevævet.

 

Æsken indeholder:
10 sterile hætteglas med 5.0ml i hver.


Easycell til behandling af cellulite

80-95% af kvinder og 5% af mænd rammes af cellulite. Mikrocirkulation falder, og det skader fedtvævet under huden. Svækkelsen af fedtvævet og det fibrøse bindevæv viser sig ved de buler og huller, vi kender som cellulite eller appelsinhud.

Den svækkede microcirkulation forsager en lækage af væske i det omgivende væv. Væskeretention i de interstitielle rum påvirker fedtcellerne, der øger produktionen af triglycerider. Fedtcellerne ophober sig i bindevævvet mellem overhuden og musklerne

 

Bindevævet, kollagen og elastin, ødelægges gradvist og med tiden skabes der ar og skaderne påvirker hudens udseende. Easycell er en effektiv behandling af cellulite, der kombinerer fire indsatsområder.

Easycell virker effektivt i fire faser

Easycells effekt er fire-foldig og kan demonstreres via denne model:

Easycells virkning i fire faser

1) Udreder blokeret væv

Kombinationen af koffein, L-carnitine og taurin øges lipolysen i adipocytterne ved at hæmme den cykliske nukleotid-fosfodiesterase, som er ansvarlig for at katalysere ændringen af cyklisk AMP til AMP.

 

De naturlig forekommende aminosyrer er afgørende for forbrændingen af fedt. På grund af L-Carnitine filtreres fedtsyrerne gennem mitochondriernes vægge. L-carnitine forbedrer kroppens evne til nedbryde fedt og udvinde energi.

 

De høje vævskoncentrationer af cyklisk AMP aktiverer det inaktive hormonfølsomme lipase og fremmer lipolyse. Det øger blodgennemstrømningen og stimulerer fedtcellerne, som frigiver fedt til blodstrømmen, der forbrændes af kroppen. Denne synergieffekt dræner fedtcellerne, opstrammer og toner cellerne og bidrager til at reducere synligheden af cellulite yderligere. 

 

Derudover virker det vanddrivende, og hjælper derved med at fjerne vand fra fedtcellerne, og reducere deres størrelse.

2) Genopretter den lokale mikrocirkulation ved at åbne de forkrampede kapilære lukkemuskler

Easycellreducerer Lipødem. Takket være af artiskok og mannitols aktive, vanddrivende og rensende egenskabler fjernes overflødigt vand, og adipocytternes hævelse reduceres. Det forbedrer den lokale blodtilstrømning og derved lymfedrænage, da det letter kompressionen af de intervenerende blod- og lymfekapilærer. Hamamelis har desuden en anti-inflammatoriske virkning.

3) Koffeinen aktiverer hydrolyse af triglyceriderne i adipocytterne, reducerer den kapilære gennemtrængelighed og forbedrer mikrocirkulationen

Behandlingen gendanner mikrocirculationen og vævets regenerering. Kumarin og rutines vasodilaterende effekt åbner de prækapilære lukkemuskler, på bekostning af de atriovenøse shunts. Begge er chelate forbindelser med metalinoner som jern, og de reducerer derfor fentonreaktionen.

4) Silicium og taurin omstrukturerer og beskytter bindevævet.

Stofferne er en del af elastins biosyntese og bekæmper forkalkning af de bindende fibre. Silicium er en strukturel del af bindevævet, der danner vigtige makro-molekyler som elastin og kollagen

 

På vævsniveau kontrollerer det proliferationen af fibroblaster og stimulerer regenerationen af elastiske og kollagenfyldte fibre.

Derudover forbedrer silicium kredsløbet og sikrer blodtilførslen helt ud i cellulitevævet. Aminosyrer, mineraler og vitaminer er doseret præcist for at booste den proces, hvor bindevævet omstruktureres. Kombinationen af behandlingens fire faser og en god daglig hygiejne sikrer synlige og længerevarende resultater.

 

In vivo-tests med frivillige forsøgspersoner viser en klar effekt. Her sker en drastisk reduktion af det subkutane fedtvæv efter behandlingen med Easycell.

 

Easycell 50 ml.

 

 

Mesotech-katalog

Custom Code 3304990000