MESO COCKTAILS

Opnå perfektion i hudforyngelse

Ideel til brug med en række forskellige værktøjer til hudforbedring, herunder Microneedling, Microlifting, MESOpower pen, Dermapen, RF og Rollers, blandt andre. Denne alsidighed sikrer topresultater på tværs af et bredt udvalg af hudbehandlinger.

 

Få de mest lovende mesoterapiprodukter til gode priser

Når det kommer til at se smuk og ung ud, elsker de fleste af os at føle det samme! En sådan terapi, der er helt ikke-kirurgisk og bruger konceptet med microneedling og microlifting eller introducerer i huden, er mesoterapi. Den bedste effekt ses på huden og strammer hurtigt op på porerne.

Mesoterapiprodukter er essentielle for denne særlige terapi, så du skal skaffe dem fra passende kilder. Fordi det introduceres direkte i huden, er det afgørende at have et pålideligt valg for at få produkter. Vi har forsøgt at liste nogle af de bedste produkter til mesoterapi og hvorfor du bør bruge dem.

Hver mesoskinline® meso-cocktail indeholder:

 • Impact-ingredienser – for at opnå øjeblikkeligt resultat (tilfredsstiller patienternes forventninger). 

 • Anti-oxidant-ingredienser – for at balancere niveauet af frie radikaler (antallet af frie radikaler øges efter hver dermatologisk behandling). 

 • Synergi – ægte og fremstillet til at forebygge og opbygge huden.

 • Ingen spild af produkt – produktet er i hætteglas eller ampuller til engangsbrug. 

 • Produktet er klar til brug! Høj koncentration – Ingen risiko for oxydisering.

 • Non-invasiv mesoterapi repræsenterer en ny effektiv terapeutisk og smertefri metode til behandling af strækmærker, hårtab, hudopstramning og rynkebehandling. 

 • Ved non-invasiv mesoterapi indføres aktive stoffer (forskellige typer meso-cocktails) i vævet for at stimulere, aktivere og styrke huden ved hjælp af hudpenne, laserteknologi, elektriske impulser eller med specielle meso-moduler.

 • Behandlingerne har en behagelig afslappende virkning, og efter denne behandling oplever patienten følelser, der ligner dem, der følger en god massage.

 

 

Mesoterapi produkter

Livskvalitet ligger os meget på sinde, og vi har derfor udviklet produkter til en speciel non-invasiv form for mesoterapi. Dine klienter vil opleve fornyet energi, og selve behandlingen er skånsom og svarer til behagelig massage.

Det, der kendetegner non-invasiv mesoterapi, er bl.a., at den indføres i det allerøverste lag af huden. Vores produkter påføres huden på en skånsom måde. Selvom det er en non-invasiv terapiform, er der stadig tydelige forskelle fra før behandlingen starter, og til når behandlingen er afsluttet.

Vi tilbyder mesoterapi produkter inden for forskellige områder på kroppen, og du kan derfor skræddersy behandlingen til den enkelte klient.

 

Hjælp dine klienter med at få øget livsværdi

Uanset om dine klienter er mænd eller kvinder, og uanset om de er unge eller oppe i årene, så har alle mennesker om udgangspunkt lyst til at tage sig bedst muligt ud og at passe på deres kroppe.

Ved at forhandle produkter fra vores udvalg af mesoterapi produkter, så kan du direkte eller indirekte hjælpe dine klienter med at få en øget livsværdi. Vi kan ikke garantere et langt og lykkeligt liv for dine klienter, men vi kan hjælpe dig med at give dem muligheden for at få mest ud af den tid, de er her på jorden.

Tilfredshed med, hvordan man ser ud, har stor indflydelse på den opfattede livskvalitet, og hvis nogle behandlinger kan hjælpe dine klienter med at få mere selvtillid og større livskvalitet, så vil vi gerne give dig muligheden for at tilbyde dette til dine klienter.

Det er naturligt, at dine klienter vil have bruge for flere behandlinger, jo ældre de er. Vi anbefaler derfor forskellige antal behandlinger baseret på din klients alder.

 

Hvilke produkter kan du forhandle?

Vores produktudvalg omfatter ikke blot mesoterapi produkter men også produkter til invasiv mesoterapi, maskiner og udstyr til non-invasiv mesoterapi og produktpakker samt klinikudstyr, hygiejneartikler og marketingmaterialer.

Når det gælder dine klienter, så kan du tilbyde dem følgende typer behandling eller produkter:

Nogle af de nævnte produkter ovenfor er supplementer til de forskellige mesoterapibehandlinger, mens andre er selve behandlingsproduktet.

Hvis du forhandler produkter og behandlinger inden for non-invasiv mesoterapi, så har du formodentlig en klinik, hvor du kan yde de forskellige behandlinger til dine klienter. Det er nemlig vigtigt, at visse behandlinger ikke udføres af klienten.

 

Hvem er vi?

Vi er en skønheds- og velværefokuseret virksomhed, der har fysisk placering i Vejle. Rundt omkring i landet har vi kosmetologer og undervisere i praktik. Vi er ikke blot producent og B2B-forhandler, for vi tilbyder og kurser, som du kan tilmelde dig her på vores hjemmeside.

Hvis du har nogen spørgsmål til, hvordan vores behandlinger fungerer, og gerne vil vide mere, inden du vil tilbyde behandlinger til dine klienter, så hører vi meget gerne fra dig. Det er nemlig vigtigt for os, at du er godt forberedt og uddannet i de forskellige behandlingsmetoder og -produkter.

Kontakt
 • Mesoskinline - Non invasiv mesoterapi
 • Juelsmindevej 57
 • 7120 Vejle
 • Danmark
 • Telefonnr.: +45 71741108
 • Mobil nr.: +4526361108
 • E-mail:
 •  
 • CVR-nummer.: 39967065
 • Bankoplysninger: Sparekassen Kronjylland - 6193 0013946132
 • Sitemap