REOIL (30mL)

REOIL (30mL)

REOIL (30 ml)

 

 • Aktive ingredienser rosa mosqueta, Argan, camomilla, vit. E, Inca oil
 • Indikationer ar, aknear,strækmærker, anti-age
 • Resultater hudelasticitet


Topisk anvendelse

Du skal være logget ind for at se priser og kunne lave bestillinger. Du kan oprette dig selv som bruger under "MIN KONTO"
Lagerstatus: På lager
Model/Varenr.: MT001-m

WORLDWIDE SHIPPING

Vi sender WorldWide hver dag

Hurtig levering WorldWide

Ved bestilling inden kl. 15:00

Kundeservice & support

Ring til os på
(+45) 71741108

Certificerede produkter

Produceret i EU

REOIL


Næring til huden


 

 

REOIL
En fantastisk uundværlig kilde til A vitamin C, der sikrer at kroppen forbliver sund, og virker ikke kun som en antioxidant der beskytter mod infektion, men hjælper også til sårheling og fremmer en sund cellevækst. Men, siden ascorbinsyre er et vandopløseligt vitamin, produceres det ikke af kroppen, og skal indtages. Vitamin C er dog ikke det eneste vitamin i Reoil, og bestemt heller ikke det vigtigste! De essentielle olier gør at Reoil indeholder en række af andre vitaminer, antioxidanter og fedtsyrer, og gør det til et fantastisk naturprodukt.

 

Blandt de forskellige næringsstoffer som Reoil indeholder, udover vitamin C er det værd at nævne følgende:

Vitamin A. Også kendt som retinol, og kan bidrage til at bekæmpe fedtet hud, udtørret hud fra solbadning, ansigtstræk, rynker og generelle hud problemer.

 

Linolsyre.
Hjælper med at bevare den naturlige cellebarriere, og er vital for cellemembranernes struktur. Det er en omega-6 fedtsyre, 
Oliesyre, er en omega-9 fedtsyre, og bidrager til at gøre huden blød og fugtig. Derudover forbedrer det den generelle tilstand af dermis.

 

Lycopen.
Er et antioxidant og beskytter huden mod skader fra frie radikaler, og reducerer dermed risikoen for for tidlig aldring.

 

Beta-caroten.

Er en provitaminkilde, der udover at være et potent antioxidant, og hjælper med at forbedre synligheden af solskadet hud, og kan bidrage til at forebygge aldringstegn.

 

Hvordan virker Reoil?
Gavnlig for huden 
Reoil har vist sig at forbedre følgende hud problemer:

 

 • Ar
 • Strækmærker
 • Psoriasis ar
 • Ar fra eksem
 • Hyperpigmentering
 • Dermatitis
 • Rynker 
 • Forbrændinger
 • Ar efter acne
 • Ar efter skoldkopper
 • Hudskader efter overdreven solbadning
 • Ringe elasticitet af huden
 • Tør hud
 • Hypotonisk hud
 • For tidlig aldring

 

Reoil er fantastisk fugtighedsgivende for huden og er ikke fedtet som mange andre cremer mod tør hud.

 

Reoil og fedtsyrer
Reoil er en rig kilde til essentielle fedtsyrer, og man kan faktisk sige at den består af så meget som 80% fedtsyrer. Disse stoffer er essentielle til at regenerere hudcellerne og reparere hudens væv. Flerumættede fedtsyrer er vigtige for prostaglandinsyntesen, som er ansvarlig for fornyelsen af huden. Dette produktdesign anvendes specielt til forbedring af huden i ansigtet og på kroppen.

 

Reoil og rynker

Måden hvorpå Reoil anvendes mest er som fugtighedsgivende- og rynkecreme. I forbindelse med vi ældes bliver talgkirtlerne mindre, og producerer mere talg i 25-års alderen end i 50-års alderen. Denne tilstand forværres ved klima- og miljøtilstande såsom udtørring og forurening. Grundet manglen på fugtighed og talg, forværres huden. Reoil, men dens høje absorbtionskraft, penetrerer den nærmest omgående huden for at gendanne den nødvendige korrekte balance og fugtighed.

Generelt er det bedre at forebygge aldring, og derfor anbefaler eksperterne at man starter behandling med Reoil i 20-års alderen, specielt for dem som ofte er i solen i længere tider ad gangen. En påføring om dagen er tilstrækkelig.

Det er vigtigt at være opmærksom på forebyggelse, siden de histologiske ændringer (ikke observerbare) går forud for den kliniske manifestaton (tydelig og håndgribelig) med mindst et årti.

 

Aldringen af huden kan inddeles i to processer: biologisk aldring og photo-aging. Den første referer til endogene og genetiske faktorer, der er umulige at stoppe eller forbedre. Photo-aging derimod er skader der skyldes overdreven eksponering for sollys. Denne tilstand kaldes også "Dermotoheliosis" og er reversibel.

 

Personer med lys hud har større risiko for solskader. Tegnene på photo-aging kan opstå så tidligt som i det tredje eller fjerde årti af livet hos personer der gentagne gange udsættes for sol. 

Photo-aging karakteriseres ved rynker, sallow hud, løs, ru, løs og hyperpigmenteret eller hypopigmenteret hud.

 

Reoil er utrolig effektivt til at stoppe og forbedre følgerne af solens stråler på huden. Signifikante ændringer kan ses efter den tredje uge med konstant og kontinuerlig påføring. I tilfælde af ekstrem photo-aging, skal der påføres en mere generøs mængde før sengetid og om morgenen. For at at overfladiske rynker forsvinder fuldstændigt kan der gå længere tid end fire måneder.

 

Reoil til kirurgiske og traumatiske ar  

Hvis det anvendes på kirurgiske ar, skal Reoil påføres efter stingene er fjernet og såret er fuldstændigt helet. Efter afvaskning af området, påfør olien på tør hud ved at massere blidt. Virkningen ses tydeligt efter 3 eller 4 måneder, og huden genvinder sin elasticitet, samt forbedrer farven på aret signifikant. Men, ved ældre ar fra traumer eller skader vil det tage længere tid at se virkningen, og alt afhænger af alderen på selve aret, placering og personen det handler om. To eller flere generøse påføringer om dagen er anbefalet.

 

Reoil til hårpleje
Reoil anvendes også til behandling af tørt eller skadet hår eller mod peeling af huden eller hovedbund. Reoil reagerer med det samme ved at forbedre hårets tekstur og hjælper til at gøre det sundere. 

 

Dermatologisk testet, og dets pH gør det ideelt til direkte påføring i hovedbunden, og kan være et bekvemt og nemt alternativ til kosmetik.

 

Hvem kan anvende Reoil? Og hvordan anvendes det?
Reoil kan anvendes af hvem som helst, i alle aldre. Siden det genskaber balancen i huden, kan det både anvendes af dem der har tør hud og dem der har fedtet hud, og blokerer desuden ikke porerne, og tillader dermed huden at ånde. Alle hudtyper kan derfor have fordel af Reoil.

Den ideelle mængde af Reoil kan i høj grad reducere risikoen for for tidlig aldring. Hvis du allerede lider af pletter og rynker, kan Reoil påføres dagligt for at hjælpe med at stoppe skader og en sundere hud

 

Reoil og acne
Reoil er anerkendt for dets evne til at behandle acne og forbedre ar fra acne. Ikke overraskende, anvendes det af mange der lider af acne som drager nytte af dets fantastike egenskaber. Det absorberes omgående, efterlader ingen olie og er egnet til alle hudtyper, og har vist sig særlig effektiv i tilfælde af store porrer.

Det er også den eneste vegetabilske olie der indeholder naturligt retinol (vitamin A), og er derfor egnet til alle former for hudinfektioner såsom acne, bumser og filipenser. Det er også nyttigt i behandlingen af hud der er beskadiget af forbrændinger og åreknuder.

 

Hvordan anvendes Reoil mod acne
Tag 2 eller 3 dråber i håndfladen og brug dine fingerspidser til at massere dem blidt ind i den rene hud. Påfør før sengetid som næring der virker i løbet af natten.

Reoil har en tekstur der absorberes omgående, og tillader huden at ånde samtidig med at cellerne regeneres og repareres. Reoil gendanner hudens naturlige fugtighedsbalance og helbreder pletter og ar fra acne, såvel som den forebygger yderligere udslæt.

 

Reoil mod strækmærker 
Reoil, som virker mod hudskader, er en god allieret mod stækmærker. Hvis det påføres dagligt toner det de områder der har strækmærker som ofte ledsages af tab af elasticitet. Ved strækmærker skal olien påføres morgen og aften, i bløde, cirkulære og masserende bevægelser. De første resultater begynder at kunne ses efter to måneder ved kontinuerlig brug.

 

Ingredienser
Rosa Moschata Seed Olie, Argan Olie, Inca Inchi Wo Olie, Chamomilla Recutita Flower Ekstrakt, Vitamin E.

Custom Code 3304990000