Meso Skin Perfector (BB Glow) Cosktails

Mesoterapi til hud (skin perfector)

Til brug med: Microlifting, MESOpower pen, Dermapen, RF, o.l..

Bliv distributør lige her

Mesoterapi til hud (skin perfector)

Som specialister inden for hudpleje og facelifts er vi særligt glade for at have udviklet vores serie af Mesoterapi-produkter til hud. Et andet navn for vores produkter er Skin Perfector, og hele essensen af, hvad disse produkter gør, ligger i navnet.

Hudforyngelse ved hjælp af pleje og opstramning via vores Skin Perfector-produkter er et skånsomt alternativ til andre behandlingsformer, da produkterne hører under vores serie af produkter, der er af typen non-invasiv mesoterapi.

Produkterne her på siden fungerer ved, at de påføres huden i det alleryderste hudlag. Din klient skal have den variant af mesoterapi, som passer til deres hudfarve. Alle varianterne er egnede til alle hudtyper, men fælles for dem er, at de skal påføres via microlifting og ikke via microneedling.

 

Hvilke produkter kan du blive forhandler af?

Når det gælder produkterne på denne side, så kan du blive forhandler af dem alle. Vores produktsortiment omfatter også mange andre ting, og du kan kigge på vores andre produktserier ved at klikke/tappe på "Produkter" øverst på siden. Så kan du enten klikke dig videre via en underkategori eller vælge en underkategori direkte i menuen.

Produkterne her på siden er vores serie af mesoterapi til huden, også kaldet Skin Perfector. Produkterne har til formål at forskønne klientens hud og udligne variationer i pigmentet.

Vores produktsortiment omfatter følgende:

  • Meso Skin Perfector Startkit
  • Meso Skin Perfector Light
  • Meso Skin Perfector Natural
  • Meso Skin Perfector Medium

Startkittet indeholder bl.a. 2 hætteglas til lyse, 2 hætteglas til rosa og 1 hætteglas til mørkere hudtoner. Light-sættet indeholder bl.a. 5 hætteglas til lyse hudtoner, mens Natural indeholder 5 stk. til rosa hudtoner, og Medium indeholder 5 stk. til mørkere hudtoner.

Der er nok til 5 behandlinger i hvert sæt, og din klient kan forvente synlige resultater, der varer i op til fire måneder.

 

Hvorfor blive forhandler af vores mesoterapiprodukter til hud?

Ligesom for alle vores andre produkter så kræver det, at du har et login til vores webshop. Som forhandler af vores produkter, skal vi vide, hvem du er, og vi vil også gerne vide, om du gerne vil listes og markedsføres som behandler og/eller klinik.

Når du først er blevet en af vores samarbejdspartnere, så kan du forvente følgende fordele:

  • Rabatter ved mængdekøb
  • Grundig oplæring
  • Gratis marketingmaterialer og support
  • Hotline for vores produktsupport
  • Komplet undervisningsmateriale til skoler og kursuscentre

Der kan være mindre variationer i de fordele, vi kan tilbyde dig, alt efter om du er forhandler, partner eller distributør.

 

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp eller gerne vil høre mere om, hvilke fordele du kan få ved at samarbejde med os, så kan du skrive en mail til os på contact@dermatech-group.com.

Hvis du har specifikke spørgsmål angående vores mesoterapiprodukter, kan du skrive til os på sales@mesoskinline.dk eller ringe til os på telefonnummer +45 71741108. Hvis du ikke får fat i os på fastnetnummeret, kan du prøve at ringe til os på mobilnummer +45 26361108.

Vi glæder os til at snakke med dig om at være forhandler af vores produkter.