MESO COCKTAILS TIL HALS OG DÉCOLLETÉ

Kopi af
Mesoterapi til kroppen

Til brug med: Microneedling, Microlifting, MESOpower, Dermapen, RF, Rollers o.l.

Bliv distributør her

Kopi af

Mesoterapi til krop

Kroppen er en vigtig del af et menneskes liv. Det handler om ikke blot at være rask og rørig, men også at huden er sund og pæn. Derfor har vi udviklet disse mesoterapiprodukter specifikt beregnet til udvalgte dele af kroppen. Det er typisk områderne omkring øjne, bryster, kinder, mave og lår, der er præget af pletter, rynker og strækmærker.

Derfor er det på sin plads, at du kan være forhandler af vores produkter og bruge dem til at behandle dine klienter med. Vores mission er, at alle vores slutbrugere er tilfredse med deres behandling, og at de oplever øget livsglæde.

 

Vær samarbejdspartner med os

Vi samarbejder både med klinikker, distributører, partnere og akademier, og derfor vil vi også gerne skabe et samarbejde med dig. Det kræver blot, at du udfylder vores formular, når du indirekte ansøger om at blive forhandler ved at klikke ind på "Din konto" i toppen af siden.

Formularen ligger under menupunktet "Din konto" som "Ansøg om bruger (B2B)". Du skal have en bruger hos os og være logget ind både for at kunne se priser men også for at kunne bestille produkter hos os.

Vi vil rigtig gerne samarbejde med partnere og andre B2B-kunder over hele verden, så selv hvis du ikke er bosat i Danmark, skal du ikke vige tilbage for at udfylde formularen. Hvis du klikker dig ind på menupunktet "Distributører, academier, klinikker" og derefter vælger "Distributører og akademier", får du et kort frem, der viser, hvor i verden vores produkter er repræsenteret. Vi vil altid gerne have flere nåle på kortet.

 

Hvilke produkter kan du komme til at være forhandler af?

Når først du er blevet godkendt og har fået et login hos os, kan du straks komme i gang med at købe produkter fra vores sortiment. Foruden selve mesoterapibehandlingsprodukterne og supplerende plejeprodukter hertil, så kan du også komme til at forhandle andre kvalitetsprodukter.

Vores produktsortiment er overordnet inddelt i følgende kategorier:

  • Produkter til non-invasiv mesoterapi
  • Produkter til invasiv mesoterapi (sterile)
  • Maskiner og udstyr til non-invasiv mesoterapi
  • Produktpakker (profi kits)
  • Klinikudstyr, hygiejneartikler og marketingtingmaterialer

Derfor kan du selvfølgelig også købe – og evt. være forhandler af – produkterne på denne side. Disse omfatter eksempelvis løft til øjne, kinder, hals og décolletée samt strækmærkefjerner, Meso Skin Perfector-produkter og Meso Lift And Protect.

 

Hvem er vi?

Vores brandnavn er Mesoskinline, og navnet kommer ud af, at vi samarbejder med et italiensk laboratorie, der udvikler og producerer produkter til hudpleje og foryngelse af kroppen. Det italienske firma hedder Mesotech, og dermed er vores firmanavn også tydeligt associeret med det italienske firma. Vores firma, der står bag Mesoskinline, hedder Dermatech-group, og vi har derfor referencer til begge dele af vores samarbejdspartners firmanavn.

Det har været muligt for os at skabe de gode mesoterapiprodukter via vores stærke samarbejde med Mesotech. Vi har også et stærkt samarbejde med alle vores andre partnere og andre interessenter. Navnet Mesoskinline er varemærkebeskyttet, så du kan derfor regne med, at produkter, der bærer vores brandnavn, er autentiske.